Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Call us +(0) 73 299 7947

Ter herinnering aan de persoon dr. h.c. Harold E. Robles op onze locaties
Het Zuid-Afrikaanse bestuur heeft besloten om op alle locaties van de Health Promoters een mooie foto van Harold met een prachtige tekst als eerbetoon  op te hangen. Ook alle toekomstige locaties zal deze foto hangen. Op die manier willen we Harold vereeuwigen binnen onze organisatie en dat voor iedere nieuwkomer het bekend is wie deze organisatie heeft opgericht. Rond de geboortedag van Harold, 8 oktober, zal de foto in een lijst worden opgehangen, Op de dagzelf zal het team in Zuid-Afrika zelf ook bij elkaar komen om na te praten over de afgelopen periode zonder Harold en leggen we de focus op onze toekomstplannen. Die zien we rooskleurig tegemoet met mooie plannen en er staat er een mooi team in Zuid-Afrika en in Nederland die de schouders eronder willen zetten om met elkaar dit tot een succes te maken.

Ook zal de naam van Harold worden verbonden met de Golf4 Health. Hiervoor is vorig jaar al een award gemaakt. Deze award gaat gekoppeld worden aan de Donatie Challenge van de Golf4Health. Net als bij de Roparun zal er van de teams gevraagd worden om geld in te zamelen. Bij de Golf4Health hebben we alleen een extra dimensie hieraan toegevoegd en dat is dat het team een beleving met een bekende Nederlander kan winnen. Dat kan zijn een optreden van Lou Prince, workshop van Olga Commandeur of een boottrip met Klaas Wilting door de haven van Alkmaar en evt. Amsterdam nog. Wanneer de Donatie Challenge boven de € 25.000,= komt, wordt de individuele prijs vrij gegeven en dat is voor de persoon die het meest heeft opgehaald. Voor deze winnaar is de Harolds Award waarbij er ook twee tickets naar Zuid-Afrika beschikbaar wordt gesteld. Er komt een bezoek bij de Health Promoters, je krijgt een kijkje ‘in de keuken’ en kunt ook nog genieten van het prachtige land Zuid-Afrika. Door mee te doen met de Golf4Health kun je dus een unieke beleving winnen. We verbinden op deze manier Harold Robles aan onze locaties en het event die in de toekomst op Curaçao, Zuid-Afrika en op meerdere locaties in Nederland zal worden georganiseerd.

De Harolds Award is gesponsord door Communicatie en Marketingbureau Some Time uit Oostvoorne en ook mede ontwikkeld door Relatiegeschenkenbureau Viveledon uit Papendrecht.